fbpx

RECEPCJA WURTH

008

Strefa recepcyjna zaprojektowana dla firmy Wurth z lokalizacją w Diamond Business Park (Ursus).
Ściana z płyt z betonu architektonicznego połączona została z okładzinami ściennymi- białym błyszczącym fornirem oraz szaro-srebrną okleiną Resopal.

029

Właściciel firmy jest koneserem sztuki, dlatego w każdym wolnym miejscu eksponowany jest obraz czy rzeźba. Firma wspiera również wolne inicjatywy związane ze sztuką.

007

Mijając front recepcji dochodzimy do drzwi- wejścia do części magazynowo socjalnej. W tym miejscu zastosowano lustra, które powiększają optycznie przestrzeń recepcyjną i odbijają światło.

024

Szaro-srebrne odcienie ścian i podłóg dopełnione zostały bielą forniru oraz sufitów podwieszanych. Sufity podwieszane w systemie wyspowym między swoimi przerwami ukazują czarny sufit wraz ze wszystkimi instalacjami obiektu. Podczas projektowania chodziło o to by delikatnie nawiązywać do industrialnego charakteru firmy Wurth.

025

projektowanie wnętrz biurowych- recepcja

W części recepcji, w której zostało wygospodarowane miejsce na poczekalnię zaprojektowano stolik, w którym pokazujemy cześć produktów Wurth. Ekspozycję tą można zmieniać, oprócz wyeksponowanych śrub i wkrętów równie dobrze będą prezentowały się ulotki- czyli typowa grafika firmowa. To taki subtelny i elegancki sposób na przypomnienie o wyglądzie i jakości produktów formowych.

027

To wnętrze można zobaczyć w siedzibie firmy Wurth w Diamond Business Park na Ursusie.

Projektowanie budynków mieszkalnych
© Karolina Radoń Design

Zobacz również

PROJEKT WNĘTRZA- ILE TO KOSZTUJE?   CZY TO SIĘ OPŁACA? Projekt wnętrza - czy to się opłaca i ile to kosztuje? Ceny projektów wnętrz różnią się w zależności od rejonu polski,...
STYL KLASYCZNY- NIEBIESKA Łazienka w stylu klasycznym, z płytkami ceramicznymi firmy Tubądzin seria Grigia. W odcieniach beżu i brązu z dodatkiem niebieskiego. Seria...
OŚWIETLENIE DOMOWE I KOMERCYJNE 1 Lampa wisząca LAB metalowa malowana na kolor mosiądzu. Lampa posiada czarny przewód w oplocie z włącznikiem. Absolutne cudo! HK Living 2 Lampa sufi...
STODOŁA Z CEGŁY KLINKIEROWEJ Dom- stodoła Koncepcja budynku stworzona z myślą o rodzinie 2+2, proponowana powierzchnia użytkowa to 180m2, do tego niewielka działka i ograniczenie...


Możliwość komentowania jest wyłączona.

 POBIERZ BEZPŁATNY PORADNIK