fbpx

SIEDZIBA MAXBOEGL- BIURO WROCŁAW

projekt recepcji_Karolina Radoń

Aranżacja dla firmy Max Boegl we Wrocławiu przy ul. Śniegockiego. Obejmująca projekt recepcji, gabinetów, sal konferencyjnych oraz adaptację poddasza na cele użytkowe.

Profesjonalna zabudowa recepcji- front desk. Błyszczące fornirowane płaszczyzny w kolorach czarny, grafit i czerwień. Wszystko połączone z jasnym drewnem jesionem mesina.



W tym projekcie mocno wyeksponowano logo firmowe, wybór wszystkich kolorów jest jedynie dodatkiem do kolorów firmowych.

#projektowanie wnetrz biurowych
#karolina radon design

Zobacz również

CHANEL QUOTE 1 Lampa- Diesel 2 Quote Chanel- Cocochanel 3 Karafka 4 Stolik kawowy- Bocadolobo 5 Sofa- Sophy 6 Dywan- grey rug 7 Lampa- Nikiel Bamboo table la...
KOMODA EVOLUTION Komoda obok której nie można przejść obojętnie. Dzieło sztuki. Niezwykłe wykończenie, dbałość o każdy fragment przedmiotu, miłość ukryta w drewnie...
ADAPTACJA PODDASZA UŻYTKOWEGO Adaptacja poddasza mieszkalnego użytkowego na cele biurowe. Usunięcie ścianek działowych, zmiana drzwi wejściowych na ścianę szklaną z przeszklonym we...
KLINIKA RPDENT ŁÓDŹ RP DENT to nowoczesny gabinet stomatologiczny, mieszczący się w Łodzi przy ul Legionów. Klinika składa się z pomieszczeń zabiegowych jednostanowi...


Możliwość komentowania jest wyłączona.

 POBIERZ BEZPŁATNY PORADNIK